Valmennukset yrityksille

Kaipaako tiiminne ryhmähenki vahvistusta tai onko joukkoonne liittynyt uusi jäsen? Haluaisitteko oppia, kuinka tukea työhyvinvointia eläimien ja luonnon voimaannuttavaa vaikutusta hyödyntäen? Eläinavusteinen valmennus on inspiroiva ja mukaansa tempaava tapa tukea työhyvinvointia sekä ryhmäytymistä! Valmennus voidaan toteuttaa kertaluontoisesti esimerkiksi tyky-päivillä tai pidempikestoisena yksilö- tai pienryhmävalmennuksena. 

Kertaluontoinen valmennus sopii hyvin ohjelmanumeroksi esimerkiksi yrityksen tyky-, virkistys- tai kehittämispäiville. 

 

Ohjelma pitää sisällään teoriaa, osallistavaa keskustelua sekä erilaisia eläin- ja luontoavusteisia sekä voimavara- ja ratkaisukeskeisiä harjoituksia, joiden avulla voidaan tukea työhyvinvointia sekä ryhmäytymistä. Ohjelman sisältö ja kesto räätälöidään aina työyhteisön tarpeiden mukaisesti!

Tämä innovatiivinen valmennus toteutetaan ammattimaisesti, rennolla otteella ja huumorilla höystettynä! Terapiakoiran läsnäolo tuo valmennukseen myös oman rentouttavan ja mieltä kohentavan elementtinsä!

 

 

 

Pidempikestoinen yksilö- ja pienryhmävalmennus voidaan toteuttaa joko yrityksen tiloissa tai etäyhteydellä. Valmennus sisältää työyhteisön tarpeisiin suunniteltuja osallistavia keskusteluja sekä erilaisia hyödyllisiä ja hauskoja, luovia ja toiminnallisia käytännön harjoitteita!

Valmennuksen kautta voidaan muun muassa:

 

  • Vahvistaa työntekijän ammatillisista itsetuntoa ja motivaatiota

  • Tukea ryhmähenkeä ja ryhmäytymistä

  • Opetella realististen ja saavutettavissa olevien tavoitteiden asettamista

  • Oivaltaa, kuinka monipuolisesti eläinten ja luonnon voimaannuttavaa vaikutusta voidaan käyttää hyvinvoinnin tukena

Valmennukseen osallistuva terapiakoira voi toimia osana harjoitusta tai vain läsnäolollaan tuoda hyvää mieltä, laskea stressiä ja toimia keskustelun avaajana. Lisää eläimen merkityksestä osana valmennusprosessia voit lukea täältä.

tyhy-päivä, työkyky, työhyvinvointivalmennus, eläinavusteinen valmennus, terapiakoira

"Rauhallinen, asiantunteva, lämmin esiintyminen. Tärkeitä ja ajankohtaisia asioita käytiin läpi. Jäi keinoja käteen."

- Asiakkaan palaute